Bör jag vara orolig för framtiden?

Framtiden var bättre förr!

När jag var fjortis hände det mycket! Det var då jag monterade fast mina startblock för att starta mitt vuxna liv.Man blev hes och det pep emellanåt, det kallades målbrott! Har ni någonsin smakat på det namnet, målbrott! (paraphonia puberrum) Nu bryts alltså målet, (läs du har väl mål i mun)! (brutit). Detta är helt och hållet min egen teori! Alltså var man stolt över att man började bli vuxen, man hade brutit med barndomen och började så smått ta darrande stapplande steg på vuxenvärlden!

Det började med konfirmation, moppe, körkort och lumpen parallellt med plugget! Du utbildade dig, om än i en flumskola, där lärarna blev kompisar och med Maos Lilla Röda i innerfickan närmast hjärtat! Men i det röda politiska klimatet menades att vi var svenskar och att Sverige skulle bli så och så! Fan tog den som sabbade för Sverige, den slog vi huvudet med en hammare och skära! Dock planade detta trams ut och vi fortsatte att vara Svenskar som trodde på sitt land! Sverige invaderades av människor från Italien, Grekland, Chile, Algeriet, Marocco och Tunisien för att inte tala om turkarna som drog från Kolo i Turkiet!

Titta vad som kom! En salig bladning av kominister, Katoliker och Muslimer! Vad hände, strängt taget ingenting utom att de som kom hit lärde sig svenska och jobbade häcken av sig! Jädrar vad de blev Blå-Gula med tiden, de som trodde att de skulle jobba i hop en smärre förmögenhet och flytta tillbaka till sina ursprungsländer! Nej de blev svennar! De fortsatte i sina kyrkor, moskeer och synagogor, ingen bråkade om det!

Det fanns en viss stolthet att börja bli vuxen, trots sänkt tonsteg och fjun i ansiktet och därnere! Men det fanns frustation! Man var orolig att tampa snett och göra bort sig! Jo vi rökte på och några fastnade i skiten och vi tog vår första fylla kanske i samband att Svendomen rök!

Men inte eldade vi upp bilar, sköt ihjäl kompisar och våldtog! Vi hade en del kompisar som kom från Italien, Finland, Jugoslaver, inga större problem! Men de flesta kom från Europa och hade ungefär samma kultur. De var, som vi kulturkristna, fast redan då hånade de röda kristendomen!

Ordet kulturkristen lärde jag mig av en f.d muslim. Ni vet, Omar! Nu är han ateist! Om jag håller mig kvar i kristendomen och om man för den delen inte är religös så kan man konstatera att vi är just kulturkristna! Vår kultur vilar på kristen grund och inte på någon annan grund! Den resan började redan på 800-talet! Ni skrattar åt den kristna värdegrunden, ni hånar de som är troende kristna, ni hejar på humanisterna och vill förbjuda den kristna religonen! När jag också menar att svensk lag vilar på kristen grund! Då blir det ofta höga skratt och en liten klapp på huvudet! Men många respekterar islam i högsta grad och välkomnar ramadan med reklam i ICA-butiken! När såg du någon kristen reklam om tex. vår fastevecka. Vilket ramaskri det skulle bli med kristet budskap på ICA!

Vad är det vi håller på med i Sverige? Håller vi på att underkasta oss Shaira?Blir Sverige nästa Belgien där de muslimska partierna vill införa shaira och del i styret! https:jennypiper.blog/

Nästa val är jag fullt övertygad om att även Sverige får ett renodlat muslimskt part!

Wien 1683. Vielen Danke!

 

Publicerad av Tycka till ibland!

Fyrtiotalist, vit, heterosexuell, utövande kristen, röstar konservativt, rojalist, Israelvän och anses vara paria i samhället!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: